Forward3D håndterer søg- og display-markedsføring på over 45 markeder, og leverer på verdensplan sprogdækning igennem Locaria, selskabets internationale afdeling.

    

Hvad vi kan. Vi udvikler digitale marketingkampagner med brancheførende teknologi og lingvistik for globale brands.


Vores implementering af bedste praksis, tilgangen til teknologi samt vores internationale udbud har stået i spidsen for vores vækst i løbet af de sidste 10 år. I dag tager vi os af aktiviteter for en række ambitiøse globale brands, og udvikler  flersprogede kampanger på verdensplan fra vores kontorer i London, New York Shanghai og Seoul.

 

Hvem vi er. Forward3D er udsprunget af et PPC-datterselskab ved navn Trafficbroker, som begyndte at udvikle kampagner i 2004.


Vi brugte vores egne penge på en omhyggelig måde og skabte omsætning ved at tage beslutninger på baggrund af data. Ydeevne har altid været vores kerne.

 

Det stod hurtigt klart, da vi voksede, at der var et behov for at tilpasse sig for at overvinde de ufordringer indenfor målinger, data og sprog, som vi stod over for. Dette førte til indførelsen af n grundig arbejdsmetode, den dedikerede lingvistiske serviceafdeling Locaria, samt vores teknologiplatform, Stage.

 

Vi er nu et kultiveret og forskelligartet agentur med et globalt team af mere end 250 medarbejdere på tværs af vores fire kontorer i London, New York, Shanghai og Seoul.

 

Vores erfaring. Vi arbejder for et væld af spændende mærker på tværs af mode og detailhandel, rejser og professionel service.


Med 10 års erfaring med etablerede brands inden for detailhandel på verdensplan, har Forward3D opbygget særdeles målrettede kampagner, som fokuserer på vækst og profilering.

 

Den ekspertise vi har opnået ved at arbejde for en bred vifte af brands i årenes løb, har udviklet os til et kompetent agentur af dygtige analytikere, der konsekvent producerer gode resultater for vores kunder.

 

 

Hilton
Investec
Ralph Lauren

Vores teknologi. Vi har udviklet en platform, der giver vores analytikere frihed til at fremstille innovative apps og arbejdsprocedure, der giver brancheførende ydeevne.


Vores centrale principper med teknologien er at automatisere indsigten, ikke handlingerne, for vores analytikere. Vores platform, Stage, giver dem de værktøjer de har brug for, for at fokusere på gennemførelse og giver dem mulighed for at levere den ydeevne, vores kunder forventer.

 

Platformen giver os mulighed for at udnytte data fra enhver kilde, som vi finder relevante for vores kunders virksomheder og kampagner, uanset hvor store de er. Alt fra vejrudsigter, TV-tidsplaner og tweets til above the line-markedsføring, lager-feeds og display-visningsdata kan indarbejdes i vores platform og analyseret for at give beslutningstagende indsigter.

 

Disse data og værktøjssæt tillader vores analytikere at skabe deres egne applikationer og advarsler, der giver dem mulighed for at styre deres kampagner på et minutiøs plan. Vi ved af vores store erfaring, at disse kampagner bør udvikles af vores højt uddannede analytikere, ikke af fuldt automatiserede og uansvarlige platforme.

 

 

Internationalt. Locaria er vores internationale afdeling og er en flersproget tjenesteudbyder, fuldt integreret i Forward3D.      


På tværs af alle fire kontorer, med det centrale team i London, kan Locaria lokalisere annonce- og indholdskampagner til forskellige sprog og markeder på verdensplan.

 

Alle vores indholdsanalytikere er fuldt uddannet i alle markedsføringskanaler og arbejder sammen med analytikere på Forward3D om optimering af kampagner for at producere de resultater der er nødvendige for at udvikle et brand internationalt.

 

APAC og russisk markedsføring er centrale styrker i afdelingen med kontorer i Shanghai og Seoul, der hjælper med at støtte vores kunders ambitioner i Asien. Vores APAC markedsførings-teams baseret på tværs af vores kontorer i Shanghai, Seoul, NYC og London kan levere din brands budskab med meget målrettet markedsføring. Det gælder lige fra velkendte søgemaskiner som Baidu, Yandex og Naver til indenlandske sociale platforme som Line, QQ, Weibo, WeChat, KakaoTalk. Vores succes har medført, at Forward3D blev det første internationale uafhængige agentur til at være en fuldt certificeret partner af søgemaskinen Naver