Forward3D verzorgt meertalige search- en displaymarketing in meer dan 45 markten, en levert wereldwijde talendekking via Locaria, de internationale afdeling van het bureau.

 

    

Wat wij doen. Wij verzorgen digitale marketingcampagnes met toonaangevende technologie en linguïstiek voor wereldwijde merken.


Onze beste praktijken, technologische benadering en internationaal aanbod hebben de afgelopen 10 jaar geleid tot een grote groei. Nu beheren we de activiteiten voor een reeks ambitieuze merken, met marktoverschrijdende en meertalige campagnes wereldwijd, vanuit onze kantoren in Londen, New York, Shanghai en Seoul.

 

Wie wij zijn. Forward3D is ontstaan uit het PPC-partnerbedrijf Trafficbroker, dat in 2004 begon met campagnes. 


We gaven ons eigen geld uit op zorgvuldige wijze en genereerden inkomsten door beslissingen te nemen op basis van gegevens.  Performance heeft bij ons altijd in het middelpunt gestaan.

 

Terwijl we groeiden, werd al snel duidelijk dat we ons moesten aanpassen om de uitdagingen met betrekking tot schaal, gegevens en linguïstiek het hoofd te bieden. Dit leidde tot een agile werkmethode, een speciale taalkundige dienst, Locaria, en ons eigen technologieplatform, Stage.


 
We zijn nu een ontwikkeld en divers bureau met een wereldwijd team van meer dan 250 medewerkers in onze vier kantoren in Londen, New York, Shanghai en Seoul.

 

Onze ervaring. Wij werken voor een reeks opwindende merken op het gebied van mode en retail, reizen en professionele diensten.


Forward3D heeft 10 jaar ervaring met grote internationale retailmerken en bouwt zeer doelgerichte campagnes met het oog op groei en winstgevendheid.
 


De ervaring die we door de jaren heen hebben opgedaan met diverse merken, heeft van ons een bekwame groep analisten gemaakt die consequent uitstekende resultaten behaalt voor onze klanten. 

 

 

 

Hilton
Investec
Ralph Lauren

Onze technologie. We hebben een platform gebouwd dat onze analisten de vrijheid geeft om innovatieve apps, alerts en workflows te ontwikkelen met toonaangevende resultaten.


Bij ons staat centraal dat de technologie het inzicht voor onze analisten automatiseert, maar niet de acties. Stage, ons platform, biedt hun de tools die ze nodig hebben om zich te richten op de uitvoering, en zo onze klanten de resultaten te geven die ze verwachten. 

 

Met behulp van het platform kunnen we gegevens gebruiken uit elke bron die ons relevant lijkt voor de activiteiten en campagnes van onze klanten, ongeacht de omvang. Alles, van weersvoorspellingen, tv-programma's en tweets tot above-the-line-reclame, aandeleninformatie en display-impressiegegevens, kunnen worden opgenomen in ons platform en geanalyseerd om op basis van die inzichten beslissingen te nemen.

 

Deze gegevens en toolset stellen onze analisten in staat om hun eigen applicaties en alerts te creëren waarmee ze hun campagnes op zorgvuldige wijze kunnen beheren. Onze uitgebreide ervaring heeft ons geleerd dat de uitvoering moet worden gedaan door onze getrainde analisten, en niet door volledig geautomatiseerde en onbetrouwbare platforms. 

 

Internationaal. Locaria, onze internationale divisie, is een meertalige dienstverlener die volledig is geïntegreerd in Forward3D.      


Locaria's kernteam bevindt zich in Londen, maar de afdeling kan vanuit alle vier kantoren advertentie- en contentcampagnes lokaliseren in elke mogelijke taal of markt.

 

Al onze contentanalisten zijn volledig getraind in het complete spectrum van marketingkanalen en werken samen met de analisten van Forward3D aan de optimalisatie van campagnes met als doel de performance die nodig is om de activiteiten van een merk internationaal te ontwikkelen.

 

APAC- en Russische marketing zijn sterke punten van de afdeling, waarbij onze kantoren in Shanghai en Seoul de ambities van onze klanten in Azië ondersteunen. Van bekende zoekmachines als Baidu, Yandex en Naver tot binnenlandse sociale platforms zoals Line, QQ, Weibo, WeChat, Kakao Talk; onze APAC-marketingteams in onze kantoren in Shanghai, Seoul, NYC en Londen kunnen de boodschap van uw merk overbrengen met zeer doelgerichte marketing. Door ons succes is Forward3D het eerste internationale onafhankelijke bureau dat een volledig gecertificeerde partner van de Naver-zoekmachine is.