Forward3d driver flerspråklig markedsføring innen søk og innholdsnetverk på tvers av 45 markeder hvor det leveres verdensomspennende språkdekning via Locaria, byråets internasjonale divisjon.

    

Hva vi gjør. Vi kjører digitale markedsføringskampanjer med markedsledende teknologi og lingvistikk, for globale varemerker.


Vår eminente praksisimplementering, tilnærming til teknologi og våre internasjonale tilbud har stått i spissen for vår vekst i løpet av de siste 10 årene. I dag administrerer vi aktivitet for et utvalg ambisiøse globale varemerker, der vi kjører flerspråklige og tverrgående markedskampanjer verden over fra våre fire kontorer i London, New York, Shanghai og Seoul.

 

Hvem vi er. Forward3D utviklet seg fra et PPC partnerselskap kalt Trafficbroker, som begynte å kjøre kampanjer i 2004.


Vi brukte pengene våre varsomt og genererte omsetning ved å ta data-drevne beslutninger.  Ytelse har alltid vært vårt hovedfokus.

Behovet for å tilpasse oss for å håndtere de skalerings-, data- og lingvistikk-utfordringene vi stod overfor ble raskt tydelig ettersom bedriften vokste. Dette førte til at vi tok i bruk en rask og smidig arbeidsmetodikk, en egen lingvistikktjeneste, Locaria, i tillegg til vår teknologiplattform, Stage. 

Vi er nå et kulturelt og mangfoldig byrå med et globalt team med over 250 ansatte på tvers av våre fire kontorer i London, New York, Shanghai og Seoul. 

 

Vår erfaring. Vi arbeider for en stor mengde spennende varemerker innen mote og detaljhandel, reise og profesjonelle tjenester.


Med 10 års erfaring med globale blue chip-merker, bygger Forward3D svært målrettede kampanjer med fokus på vekst og lønnsomhet.

 

Ekspertisen vi har tilegnet oss ved å jobbe med et mangfoldig spekter av varemerker i årenes løp, har skapt et kunnskapsrikt byrå med analytikere som konsekvent har levert fremragende resultater for våre kunder.  

 

 

Hilton
Investec
Ralph Lauren

Vår teknologi. Vi har bygget en plattform som gir analytikerne våre frihet til å utvikle innovative applikasjoner, beredskap og arbeidsflyt som produserer markedsledende ytelse.


Våre kjerneprinsipper innen teknologi går ut på å automatisere innsikten, ikke handlingene, for våre analytikere. Vår plattform, Stage, forsyner dem med det verktøy de behøver for å fokusere på implementering, slik at de kan levere den høye ytelsesstandarden som våre kunder forventer.

 

Plattformen tillater oss å benytte data fra alle kilder som vi anser som relevant for våre kunders virksomheter og kampanjer, uansett hvor store. Alt fra værmeldinger, TV-guider og Tweets, til «above the line» kjøpsvinduer, vareflyt og skjermvisningsdata kan integreres i vår plattform og analyseres for å gi innsikt som fører til de riktige avgjørelser.

 

Dette data- og verktøysettet gjør at våre analytikere kan lage deres egne applikasjoner og notifikasjoner som tillater dem å administrere deres kampanjer på en grundig måte. Ut ifra vår omfattende erfaring mener vi at implementering skal utføres av våre topptrente analytikere, ikke av automatiserte og utilregnelige dataverktøy.

 

Internasjonalt. Locaria, vår internasjonale avdeling, er et flerspråklig tjenestetilbud som er fullt integrert i Forward3D.     


Ettersom Locaria arbeider fra alle fire kontorer, med kjerneteamet i London, kan vi oversette reklamer og kampanjer til alle språk og markeder over hele verden.

 

Alle våre innholdsanalytikere er fullt utdannet i hele spekteret av markedskanaler, og sammen med analytikerne fra Froward3D arbeider de med optimaliseringen av kampanjer for å levere kvaliteten som behøves for å utvikle et varemerkes virksomhet internasjonalt.

 

APAC og russisk markedsføring er avdelingens spesialitet med våre kontorer i Shanghai og Seoul som støtte til våre kunders ambisjoner i Asia. Fra godt kjente søkemotorer som Baidu, Yandex og Naver til lokale sosiale plattformer som Line, QQ, Weibo, WeChat og KakaoTalk – våre APAC markedsføringsgrupper stasjonert i våre kontorer i Shanghai, Seoul, NYC og London kan levere budskapet til deres varemerke med svært målrettet markedsføring. Vår suksess har utviklet Forward3D til å bli det første internasjonale uavhengige byrå til å bli en fullstendig sertifisert samarbeidspartner for søkemotoren Naver.