Forward3D pyörittää monikielisiä hakukone- ja verkkomainontakampanjoita yli 45:llä kansainvälisillä markkina-alueella. Tämän mahdollistaa Locaria, toimiston kansainvälinen yksikkö.

    

Mitä teemme? Pyöritämme digitaalisen markkinoinnin kampanjoita kansainvälisille brändeille. Työskentelemme lingvistien kanssa ja käytämme alan johtavaa teknologiaa.


Paras mahdollinen toteutus, lähestymisemme teknologiaan ja suuntautuminen kansainvälisille markkinoille ovat olleet kasvumme kulmakivinä viimeiset kymmenen vuotta. Tänä päivänä työskentelemme useiden kunnianhimoisten globaalien brändien kanssa. Lontoon, New Yorkin, Shanghain ja Soulin toimistoista käsin johdamme monikielisiä kampanjoita useilla eri markkinoilla. 

 

Keitä olemme? Forward3D kehittyi Trafficbroker-tytäryhtiöstä, joka alkoi pyörittämään kampanjoita vuonna 2004.


Olimme hyvin tarkkoja siitä, miten käytimme budjettimme ja tuotimme tulosta tekemällä dataamme perustuvia päätöksiä. Suorituskyky on aina ollut toimintamme keskipisteenä.

 

Pian tulimme kuitenkin huomaamaan, että samalla kuin toimintamme kasvoi, meidän täytyi löytää uusia keinoja selvitä haasteista, joita tiedon kerääminen ja kielimuuri asettivat. Tämän seurauksena syntyi kielipalveluita tuottava yksikkömme Locaria ja teknologiaa varten kehittetty alustamme Stage, jotka edesauttoivat meitä työskentelemään entistä tehokkaammin.

 

Olemme nyt laaja ja hyvin jalostunut yritys, jonka kansainväliseen tiimiin kuuluu yli 250 työntekijää Lontoon, New Yorkin, Shanghain ja Soulin toimistoissa.

 

Meillä on kokemusta useiden mielenkiintoisten eri brändien kanssa työskentelystä. Asiakkainamme on muotitaloja ja jälleenmyyjiä, matkailualan yrityksiä sekä ammattilaispalveluita tarjoavia eri tahoja.


Koska olemme työskennelleet kymmenen vuotta erilaisten kansainvälisten huippubrändien kanssa, Forward3D voi rakentaa tarkasti suunnattuja kampanjoita, joiden painopisteinä ovat kasvu ja tuotto. 

 

Asiantuntijuus, jonka olemme saavuttaneet vuosien aikana työskentelemällä useiden eri brändien kanssa, on tuottanut erittäin taitavan yrityksen, joka on jatkuvasti tuottanut loistavia tuloksia asiakkailleen.

 

Hilton
Investec
Ralph Lauren

Teknologiamme. Olemme rakentaneet alustan, joka antaa analyytikoillemme vapauden kehittää innovatiivisia sovelluksia, hälytyksiä ja työtapoja, jotka tuottavat alan johtavia tuloksia.


Periaatteenamme on automatisoida oivallukset analyytikoillemme eikä heidän toimintonsa teknologian avulla. Stage-alustamme antaa analyytikoillemme juuri oikeat työkalut, jotta he voivat keskittyä toimintansa soveltamiseen ja toimittamaan laadukasta työtä, jota asiakkaamme meiltä odottavat.

 

Stage-alusta auttaa meitä käyttämään tietoa mistä tahansa lähteestä, jonka uskomme olevan oleellista asiakkaidemme kampanjoille ja bisnekselle koosta riippumatta. Kaikki mahdollinen säätiedotuksista TV-ohjelmien aikatauluihin, twiiteistä nettimainoksiin, pörssikursseista mainosten ilmenemiseen pystytään syöttämään alustaan ja analysoimaan, jotta pystymme tuottamaan oivalluksia, jotka auttavat toiminnassamme.

 

Keräämämme tieto ja työkalumme antavat analyytikoillemme mahdollisuuden luoda omia sovelluksia ja hälytyksiä, joiden avulla kampanjoita pystytään hallitsemaan erittäin huolella. Kokemuksemme perusteella uskomme, että erittäin osaavien analyytikoidemme tulisi johtaa kampanjoiden toimeenpano, eikä tätä tulisi automatisoida ohjelmilla.

 

 

Kansainvälisyys. Kansainvälinen osastommme, Locaria, on monikielisten palveluiden tuottaja ja täysin integroitunut Forward3D:hen.


Toimimalla jokaisessa neljässä toimistossamme päätiimin ollessa Lontoossa, Locaria voi lokalisoida mainoskampanjoita ja sisältöä verkkosivuille jokaisella kielellä kaikille markkinoille ympäri maailmaa.

 

Kaikki analyytikkomme on koulutettu ymmärtänään kaikkia markkinointikanavia ja työskentelemään yhdessä Forward3D:n analyytikkojen kanssa, jotta kampanjoiden optimointi pystyy tuottamaan parhaan mahdollisen tuloksen asiakkaillemme ja heidän brändinsä voivat kehittyä kansainvälisillä markkinoilla.

 

Venäjän ja Aasian markkinat ovat erikoisalaamme, ja Shanghain ja Soulin toimistomme auttavat asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteitansa Aasiassa. Tunnetut hakukoneet, kuten Baidu, Yandex ja Naver, sekä paikalliset sosiaalisen median kanavat kuten Line, QQ, Weibo, WeChat, KakaoTalk, ovat kaikki Aasian asiantuntijoillemme tuttuja. Aasian markkinoinnin tiimimme Shanghaissa, Soulissa, New Yorkissa ja Lontoon toimistoissa pystyvät johtamaan hyvin keskitettyjä markkinointikampanjoita kaikilla näillä hakukoneilla ja kanavilla. Menestyksemme ansiosta Forward3D:stä on tullut ensimmäinen itsenäinen kansainvälinen toimisto, joka on Naver-hakukoneen virallisesti hyväksymä partneri.