Forward3D driver flerspråkig sök- och displaymarknadsföring på över 45 marknader och levererar världsomspännande språktäckning genom Locaria, byråns internationella division.

    

Vad vi gör. Vi driver digitala marknadsföringskampanjer med branschledande teknik och lingvistik för globala varumärken.


Vår tillämpning av bästa praxis, approach till teknologi och vårt internationella utbud är det som har drivit vår tillväxt under de senaste 10 åren. Idag hanterar vi aktiviteter för etablerade, globala varumärken genom flerspråkiga kampanjer på olika marknader över hela världen från våra fyra kontor i London, New York, Shanghai och Seoul

 

Vilka vi är. Forward3D utvecklades från PPC-affiliateföretaget Trafficbroker som började driva kampanjer under 2004.


Vi spenderade resurser noggrant och genererade intäkter genom att göra dataledda beslut. Prestation har alltid varit i centrum för oss.

 

Vad som snabbt blev uppenbart alltmedan vi växte var behovet av att anpassa sig för att övervinna utmaningarna som skapades av skalning, data och språk. Det ledde till antagandet av en smidig arbetsmetodik, den dedikerade språktjänsten Locaria samt vår teknikplattform Stage.

 

Vi är nu en utvecklad och mångsidig byrå med ett globalt team på över 250 anställda på våra fyra kontor i London, New York, Shanghai och Seoul.

 

Vår erfarenhet. Vi arbetar för en mängd spännande varumärken inom bland annat mode, detaljhandel, resor och professionella tjänster.


Med 10 års erfarenhet av väletablerade globala detaljhandelsvarumärken så bygger Forward3D välriktade kampanjer som fokuserar på tillväxt och lönsamhet.

 

Den expertis vi har fått ifrån att arbeta med ett varierat utbud av varumärken genom åren har producerat en skicklig byrå med analytiker som konsekvent har gett utmärkta resultat åt våra kunder. 

 

Hilton
Investec
Ralph Lauren

Vår teknik. Vi har byggt en plattform som ger våra analytiker frihet att utveckla innovativa appar, alerts och arbetsflöden som producerar branschledande prestanda.


Våra kärnprinciper för teknik är att automatisera insikten, inte handlingarna, hos våra analytiker. Vår plattform Stage ger dem de verktyg som behövs för att kunna fokusera på implementation, så att de kan leverera den prestationsstandard våra kunder förväntar sig.

 

Plattformen gör det möjligt för oss att utnyttja data ifrån alla källor som vi anser vara relevanta för våra kunders verksamheter och kampanjer, oavsett storiek. Allt från väderprognoser, tv-tablåer och tweets till marknadsföringsannonser above-the-line, aktieinformation och visningsdata kan inkorporeras i vår plattform och analyseras för att ge beslutsfattande insikter.

 

Dessa data och verktyg gör att våra analytiker kan skapa sina egna applikationer och alerts som i sin tur tillåter dem att hantera sina kampanjer på en metikulös nivå. Vi anser, utifrån vår omfattande erfarenhet, att implementationen bör utföras av våra välutbildade analytiker, inte genom helautomatiska och opålitliga plattformar.

 

Internationellt. Locaria, vår internationella division, är en flerspråkig tjänsteleverantör helt integrerad i Forward3D.


Locaria drivs på alla fyra kontor med kärngruppen i London, och kan lokalisera reklam och innehållskampanjer till alla språk och marknader i hela världen.

 

Alla våra innehållsanalytiker är fullt utbildade i marknadsföringskanalernas fulla spektrum och arbetar tillsammans med analytikerna hos Forward3D med optimering av kampanjer för att producera den prestanda som krävs för att utveckla ett varumärkes verksamhet internationellt.

 

APAC och rysk marknadsföring är avdelningens nyckelstyrka, och våra kontor i Shanghai och Seoul hjälper till att stödja våra kunders ambitioner i Asien. Från välkända sökmotorer som Baidu, Yandex och Naver till inhemska sociala plattformar som Line, QQ, Weibo, WeChat, KakaoTalk; vårt APAC-marknadsföringsteam baserat i våra kontor i Shanghai, Seoul, New York och London kan leverera ditt varumärkes budskap med stark och välriktad marknadsföring. Vår framgång har lett till att Forward3D blivit den första internationella oberoende byrån som är en fullt certifierad partner till sökmotorn Naver.